Νέα

Ξεκινά και στην Μεσσηνία το Κτηματολόγιο !

 

Στο νέο πρόγραμμα κτηματογράφησης εισέρχεται σταδιακά η υπόλοιπη Μεσσηνία εκτός της Καλαμάτας και της Μεσσήνης μετά από μεγάλες καθυστερήσεις  

Την συλλογή των δηλώσεων της τέταρτης και τελευταίας γενιάς κτηματογράφησης , φέρνει η νέα χρονιά.

Από 20 Φλεβάρη θα λειτουργήσει στο Δώριο σε γραφείο του πρώην Δημαρχείου το Εθνικό Κτηματολόγιο.

Για την κατάθεση των δηλώσεων οι πολίτες θα καταβάλουν 35 ευρώ ανά ιδιοκτησιακό δικαίωμα και 20 ευρώ για βοηθητικούς χώρους. 
 

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

 

Στο χωριό μας σήμερα με την παρουσία αρκετών συμπατριωτών μας τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Υπαπαντής του Κυρίου (Παναγίτσα) 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 

Φωτογραφίες Panagiotis Gournakis

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Βασιλικαίων Μεσσηνίας στην Αθήνα

Την  Κυριακή 27  Ιανουαρίου 2019  σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα  παρουσία πολλών συγχωριανών και  φίλων του έκοψε στην Αθήνα για την νέα χρονιά  την πρωτοχρονιάτικη  πίτα του  στην φιλόξενη αίθουσα της Ομοσπονδίας Αρκαδικών Συλλόγων.

Τα δύο φλουριά κέρδισαν η Γιώτα Τασοπούλου σύζυγος Λεωνίδα και αντιστοιχούσε σε  ένα ρόδι σύμβολο καρποφορίας, ευτυχίας, ευγονίας  και η Γιώτα Ανδρούτσου  σύζυγος Σπύρου που αντιστοιχούσε σε μία εικόνα του Χριστού φιλοτεχνημένη από την συγχωριανή μας Μαρία Σταυροπούλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου  για την νέα χρονιά 2019 ευχήθηκε στα  μέλη του και φίλους του υγεία ,αγάπη ,δημιουργία και προκοπή.

 

                                                                               ΤΟ

                                                                  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα