Νέα

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλιοχώριου

Ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλιοχώριου (Γκουρ –Κατσούρι), με σκοπό να γίνει εμφανής η λιθοδομή που είχε επικαλυφθεί με σοφά το 1983 ,καθώς και να γίνει ενίσχυση της κατασκευής με τσιμεντοενέσεις.

Το εκκλησάκι του Άγιου Γεωργίου έχει κτίσει το 1830  όπως μαρτυρά εντοιχισμένο αγκωνάρι που βρίσκεται στην είσοδο του ναού και αποτελεί σημαντικό μνημείο του χωριού μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Μετά την εκλογή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και στηρίξατε το ψηφοδέλτιό μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου που από την πρώτη στιγμή στήριξαν δυνατά και φανερά την υποψηφιότητά μου.
Σήμερα, όμως, είναι μια άλλη μέρα. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πλέον παρελθόν. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι πρόεδρος όλων των Βασιλικαίων, χωρίς ποτέ να κοιτάξω αν κάποιος με ψήφισε ή όχι. Μαζί με την ομάδα του ψηφοδελτίου μας, και όχι μόνο, και την αμέριστη στήριξη της Δημάρχου μας κ. Γιώτας Γεωργακοπούλου θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να καλυτερεύσουμε την εικόνα της καθημερινότητας του χωριού μας προς όφελος των κατοίκων του.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη.
 
 
 
Διαβάστε περισσότερα